miercuri, 30 mai 2012

The end.

Oh, şi mâine este sfârşitul celor 4 ani fabuloşi ! E sfârşitul clipelor de aur,sfârşitul dimineţilor obositoare,sfârşitul fugitului de la ore :| . A venit şi finalul cel mare , în care ne luăm rămas bun de la Anii de liceu ! :(

marți, 29 mai 2012

Damon .


Ionut ,copil prostut ce cauti cu capul in gardut ?

Cred ca am ras cam 20 de minute, atunci cand l-am vazut pe Ionut copilu prostut care nu a avut altceva mai bun decat a incerca cum e sa ai capul bagat intr`un gard :| .

29.Mai.2012

Vreau sa-mi cer scuze pentru ca in ultima perioada nu m-am mai ocupat de blog . O sa spun cateva minciunele precum am invatat sau am foarte busy bla,bla dar, sincer cred ca poate sunt prea indragostita ! Ih , hai sa vorbim despre altceva . Sti ce ma deranjeaza si ma framanta , de ce nu pot fi eu cand sunt in fata lui ? De ce nu-i pot vorbi deschis , sa-i arat cum sunt eu de obicei nebuna care vorbeste non-stop cand e cu prietenii ah doamnee parca si ii aud , sa mai tac ca s-au saturat de mine :)) , oricum stiu ca le face placere sa-mi auda perlele dar, totusi revenind la subiect , de ce? Vreau sa-i spun ca-l plac , ca astazi e o zi frumoasa pentru ca e el cu mine , dar tot timpu spun 2-3 cuvinte si dupaia vine monologul ! God , ce-i cu mine ?